Creare realizare magazin online

De ce alegeți SMA Design pentru creare realizare magazin online?

Mai jos, o listă de motive pentru care ar trebui ne alegeți

  • SMA Design te poate ajuta să vinzi online prin realizarea unui magazin online modern, optimizat pentru conversii/vânzări.

  • Serviciul de creare magazin online pe care ți-l oferim are în vedere publicul tău tintă și nevoile acestuia.

  • Crearea unui magazin online în baza unui CMS (precum WordPress) îți permite să gestionezi cu ușurință produse, plăți, comenzi, taxe de transport, etc. Pe lângă asta, poți vedea statistici cu numărul de comenzi, valoarea produselor vândute, samd.

  • Ce înseamnă un magazin online optimizat pentru vânzări/conversii? Înseamnă că are un design prietenos și intuitiv cu utilizatorul, are capacitatea de a se adapta pe toate dimensiunile ecranelor, cu o viteză optimă de încărcare, are integrată o metodă de plată, un curier, dar și un generator de facturare și multiple funcționalități pentru menținerea și fidelizarea clienților.

Convinge-te singur că noi suntem cei cu care vrei să colaborezi

O parte din proiectele pe care le-am dezvoltat până acum

Fiecare magazin online creat de noi are urmatoarele caracteristici

creare magazin online

Design modern

Magazinul tău are nevoie de un design modern ,unic și atractiv pentru a atrage conversii/vânzări.

realizare magazin online

Ușor de administrat

Îți vei putea administra magazinul cu ușurință, având control deplin asupra conținutului de pe el

creare site magazin online

Securizat complet

Magazinul tău se va bucura de un nivel înalt de protecție și va beneficia automat de back-up zilnic.

Înainte iei decizia de creare magazin online cu SMA Design

Te-ar mai putea inderesa și următoarele detalii

Este inclusă și găzduirea?

Nu, nu este inclusă. Putem oferi găzduire doar în cadrul unui abonament lunar de mentenanță. Domeniul trebuie ți-l achiziționezi singur pentru a fi înregistrat la ROTLD pe numele firmei tale.

Cât mă costă un magazin online?

Prețul unui magazin online variază în funcție de complexitate și necesități. Numărul de pagini și funcționalitățile pe care le va avea sunt definitorii (deoarece cresc numărul de ore necesare pentru a se realiza). Poți vedea aici lista cu prețurile de pornire pentru a-ți face o idee.

Care sunt condițiile de plată?

Condițiile de plată pentru orice serviciu de web design sunt: 50% avans la semnarea contractului/ începerea proiectului și 50% la finalizarea proiectului când se transferă website-ul pe domeniul live.

Cât durează realizarea unui magazin online?

Crearea unui magazin online poate dura între 1 și 3 săptămâni. Acest interval se poate modifica în funcție de complexitate, numărul de pagini si produse, dar și de promptitudinea cu care primesc feedback pe masură ce dezvolt proiectul.

Primesc factură?

Da! Înainte de toate vom semna un contract în care vor fi toate cerintele proiectului pe care le-am discutat in prealabil. După semnarea contractului vei primi pe mail factura pentru plata avansului.

Ai nevoie de creare magazin online ?

 

Hai să creștem împreună afacerea ta în mediul online!

Noi te vom ajuta să ai o imagine profesională și să-ți crești afacerea organic în mediul online, creând o punte de legătură între tine și potențialii tăi clienți

Articole web design și SEO

 

De ce ai nevoie de un magazin online în 2023: Beneficii și tendințe

De ce ai nevoie de un magazin online în 2023: Beneficii și tendințe

În contextul economico-social post pandemic și a digitalizării accelerate, ca și necesitate socială, dezvoltarea unui site de prezentare sau magazin online a devenit o necesitate pentru afaceri. Digitalizarea rapidă și schimbările în comportamentul de cumpărare al...

Ce este un blog? Cum  să îți faci un blog gratuit

Ce este un blog? Cum să îți faci un blog gratuit

Ce este un blog? Blog-ul poate fi considerat ca un fel de jurnal virtual în care o persoană vorbește despre pasiuni prin imagini, clipuri video și conținuturi textuale. În România, activitatea de “blogging” a apărut la începutul anilor 2000, odată cu deschiderea mai...

Cum creez un site în WordPress – ghid practic 2022

Cum creez un site în WordPress – ghid practic 2022

În urmă cu ceva timp, activitatea de creare site web aparținea doar celor cu studii în domeniu sau cu experiență. Din fericire, astăzi există numeroase platforme și instrumente, atât gratuite, cât și contra cost, care sunt la îndemâna oricui dorește să își creeze...