FAQ'S

Este inclusă și găzduirea?

Nu, nu este inclusă. Putem oferi găzduire doar în cadrul unui abonament lunar de mentenanță. Domeniul trebuie ți-l achiziționezi singur pentru a fi înregistrat la ROTLD pe numele firmei tale.

Cât mă costă un magazin online?

Prețul unui magazin online variază în funcție de complexitate și necesități. Numărul de pagini și funcționalitățile pe care le va avea sunt definitorii (deoarece cresc numărul de ore necesare pentru a se realiza). Poți vedea aici lista cu prețurile de pornire pentru a-ți face o idee.

Care sunt condițiile de plată?

Condițiile de plată pentru orice serviciu de web design sunt: 50% avans la semnarea contractului/ începerea proiectului și 50% la finalizarea proiectului când se transferă website-ul pe domeniul live.

Cât durează realizarea unui magazin online?

Crearea unui magazin online poate dura între 1 și 3 săptămâni. Acest interval se poate modifica în funcție de complexitate, numărul de pagini si produse, dar și de promptitudinea cu care primesc feedback pe masură ce dezvolt proiectul.

Primesc factură?

Da! Înainte de toate vom semna un contract în care vor fi toate cerintele proiectului pe care le-am discutat in prealabil. După semnarea contractului vei primi pe mail factura pentru plata avansului.