Portofoliu web design și SEO

O parte dintre proiectele pe care le-am dezvoltat până acum

IMS Projects

Website de prezentare pentru un start-up  care oferă spre vânzare case noi tip duplex, la prețul unui apartament din București, în complexul rezidențial Eden Forest . Pe lângă partea de web development și design, am creat tot conținutul  din acest website (texte și imagini), am optimizat SEO on page, am redactat un articol de blog oprimizat Seo, și  avem în derulare o campanie se SEO off-page. Clienții noștri au fost foarte încântați de rezultate și continuă cu noi planul de mentenanță

GS Tax

Website-ul de prezentare era deja creat de 8 ani, însă nu a fost administrat și optimizat SEO. Am intervenit cu partea de mentenanță, actualizare pluginuri, actualizare texte, optimizare viteză de încărcare și optimizarea Seo on page. Avem în curs de desfășurare o campanie de SEO off page(urmărire competitori, redactare articole de blog, advertoriale), scopul nostru final fiind poziționarea pe prima pagină din Google pentru cuvintele cheie cele mai relevante pentru activitatea clientului și  mulțumirea lui și a noastră deopotrivă.

BMC România

Website de prezentare cu magazin online pentru un start-up  care oferă spre vânzare biciclete de performanță, marca BMC Elveția. Magazinul nu este finalizat 100%, gamele bicicletelor schimbandu-se anual, realizăm în continuare îmbunătățiri la site și mentenanța necesară. Clienții noștri sunt mulțumiți de promptitudinea și profesionalismul nostru.

Tempera Advertising

Magazinul on-line a fost creat pe platforma Prestashop, dar nu a fost optimizat SEO. SMA Design a  intervenit cu partea de audit SEO, creare sitemap si robots.txt, creare cont de Google Search Console și indexarea site-ului in Google, integrarea GSC în trackingul de Analytics, apoi cu SEO on-page, căutare de cuvinte cheie și implementarea acestora în tag-uri și meta-uri, urcând rapid în primele poziții din google cu cuvinte cheie relevante. Am creat secțiunea de blog cu articole optimizate SEO pe topicuri relevante pentru nisa. Pe partea de Web design, am imbunatatit aspectul Homepage-ului si a altor pagini importante din site. Pe parte de SEO local, am îmbunătățit profilul de Google my business al clientului, ducand la o mai buna vizibilitate in online și creșterea numărului vizitelor la sediul firmei de productie publicitara. Avem în curs de desfășurare o campanie de SEO off-page.

portofoliu SEO web
soloprenor.ro

soloprenor.ro

Blog pe nișa educație financiară, antreprenorială, freelancing și pe termen lung, a croirii unui plan pentru independența/libertatea financiară. Un start-up  care are ca principal obiectiv educarea noilor generații de antreprenori, soloprenori și freelanceri. Pe lângă partea de web development și design, am creat tot conținutul  din acest website (texte și imagini), am optimizat SEO on page, am redactat patru articole de blog oprimizate Seo, și  avem în derulare o campanie se SEO off-page, dar și o strategie de conținut pentru partea de articole de blog. Clienții noștri au fost foarte încântați de rezultate și continuă cu noi planul de mentenanță și cel de optimizare SEO.

Simad 2016

Website-ul de prezentare era deja creat de 5 ani, însă nu a fost administrat și optimizat SEO. Am intervenit cu redesign-ul site-ului pe o structură optimizată SEO, reconstruind meniul, paginile de produse, actualizare texte, optimizare viteză de încărcare și optimizarea Seo on page, precum si optimizare SEO local. Avem în curs de desfășurare o campanie de SEO off page(urmărire competitori, redactare articole de blog, advertoriale), scopul nostru final fiind poziționarea pe prima pagină din Google pentru cuvintele cheie cele mai relevante pentru activitatea clientului și  mulțumirea lui și a noastră deopotrivă.

Simad2016 izolatiitermice

Informații de contact

București

Urmărește-ne